FORUM

PROGRES


Kao neko ko čita fudbalski kod još od prvog broja, smatram se kompetentnim da nakon četvrtog broja i godinu dana postojanja ocenim vaš rad. Ono što se vidi iz broja u broj je da časopis napreduje u svakom smislu i iz ugla dizajna, ali i iz za mene mnogo značajnijeg ugla a to je ugao stručnosti i kvaliteta tekstova. Mislio sam da ste u trećem broju dostigli vrhunac, ali me je četvrti potpuno oduševio. Zaista mislim da ćete teško napraviti bolji broj od prethodnog. Sa željom da me razuverite i nestrpljenjem očekujem peti broj.

Momir, Inđija
TEMA BROJA


Pre svega, želeo bih uopšteno da pohvalim ideju o temi broja. U dosadašnja četiri broja uvek ono što me prvo privuče je tema, jer znam da na jednom mestu mogu da pronađem ključne stvari iz teorije i prakse koje me mogu učiniti boljim trenerom. Ovaj put sam oduševljen načinom na koji je predstavljen „kontranapad“. Prvo teorijski tekst koji daje temelj za razumevanje „kontranapada“, zatim primer vrhunske ekipe iz svetskog fudbala i stručni osvrt na primenu „kontranapada“ u našoj ligi. Nastavite ovako imate moju veliku podršku.

Slavko, Kraljevo
LEKTIRA


Moram priznati da kada se časopis pojavio nisam verovao da će doživeti četiri broja. Mislio sam da je to još jedan pokušaj unošenja svetlosti u mrak našeg fudbala koji će se brzo ugasiti. Baš mi je drago što nisam bio u pravu. Nakon sadržaja napisanih u prethodna četiri broja predlažem da časopis fudbalski kod postane obavezna literatura za svakog trenera koji želi da se bavi trenerskim poslom. Onaj ko ne shvata šta sve može pronaći u ovom časopisu, a sve na jednom mestu i koji ne ceni tu vrednost, ne zaslužuje da se bavi ovim poslom. Na žalost, dok je većina takvih, našem fudbalu nema boljitka. Kontinuirano obrazovanje je jedini način za oporavak našeg fudbala. Jedva čekam peti broj.

Petar, Valjevo
FUTSAL


Sve pohvale za četvrti broj, sa zadovoljstvom sam ga pročitao i iz njega mnogo naučio. Kada sam video da postoji sekcija forum prvo što sam želeo da napišem je da objavite neki članak o futsalu. Ipak, kada sam video najavu sledećeg broja, bio sam prezadovoljan jer će tema broja biti posvećena ovom veoma rasprostranjenom sportu o kome se malo zna.

Futsaler, Kragujevac
VISOKO MIŠLJENJE


Želim da vam naglasim visoko mišljenje, naših trenera u školi fudbala FK SPARTAK ZLATIBOR VODA, o kvalitetu časopisa !!

Sa poštovanjem , Pavlišin J.
Vaše mišljenje i sugestije o onome što čitate u Fudbalskom kod-u, možete slati na adresu časopisa: "Fudbalski kod", Blagoja Parovića 156, 11030, Beograd, Srbija, ili nam se obratiti putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ulogujte se

Prijatelji sajta

sport indeks

Trenutno posetilaca

4 gostiju i nema prijavljenih članova

Fudbalski kod

Adresa: Blagoja Parovica 156,11030 Beograd, Srbija
Telefon: +381 63 712 4258
E-mail: info@fudbaslkikod.com